ENT Environment & Management està cercant perfils de consultors especialitzats amb experiència pràctica en gestió de residus municipals per entrar a formar part de la nostra àrea de gestió de residus.

ENT és una consultoria líder a l’estat i a nivell internacional en diversos àmbits de la gestió de residus, com ara: taxes de residus, sistemes de pagament per generació, responsabilitat ampliada del productor, sistemes de dipòsit, devolució i retorn, impostos ambientals aplicats a la gestió de residus, fluxos de materials, indicadors de circularitat, etc.

ENT treballa des de projectes molt pràctics per a entitats locals, fins a projectes de consultoria i recerca internacional per a institucions com la Comissió Europea, el Joint Research Centre o l’OCDE, passant per projectes de disseny i avaluació de polítiques públiques per a governs autonòmics i per al MITERD o altres institucions estatals.

 

DESCRIPCIÓ DEL LLOC DE TREBALL

PERFILS:

Es busquen tres tipus de perfils:

  1. Persona amb experiència pràctica en projectes de gestió de residus municipals en els següents àmbits: disseny i seguiment de serveis de recollida, disseny de taxes de residus, elaboració d’ordenances municipals i fiscals de residus, etc.
  2. Persona amb experiència pràctica en economia circular, indicadors d’economia circular, fluxos de materials, disseny i avaluació de polítiques públiques de residus.
  3. Persona a l’inici de la seva carrera, amb excel·lent expedient acadèmic i forta motivació per treballar principalment en l’àmbit de residus i economia circular en una consultoria de referència.

Data d’inici: propera, a convenir.

Dedicació: jornada completa, preferiblement.

Vinculació laboral: contracte temporal amb període de prova de 3 mesos, amb possibilitats d’esdevenir indefinit.

Salari: depenent de l’experiència del candidat/a.

Lloc de feina: Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Amb possibilitat parcial de tele-treball. Per a candidats extraordinaris es podria considerar possibilitat completa de tele-treball.

 

REQUISITS IMPRESCINDIBLES

Llicenciatura o grau en una disciplina rellevant, preferiblement Ciències Ambientals.

Llengua: Per als perfils 1 i 3, ús professional del català i castellà. Per al perfil 2 ús professional del castellà, nivell funcional de català i compromís de millorar-lo a curt termini

Altres: Per als perfils 1 i 2 acreditar la formació i l’experiència. Per al perfil 3 acreditar la formació i expedient.

 

ALTRES ASPECTES QUE ES VALORARAN

| Coneixements en economia.

| Coneixements en altres àmbits de la gestió ambiental.

| Nivell professional d’anglès.

 

Els candidats/es interessats/des, si us plau, envieu la següent documentació a info@ent.cat, fins al 25 de maig de 2022 (inclòs):

  1. CV detallat (per al perfil 3 cal adjuntar addicionalment l’expedient acadèmic).
  2. Text en català de 500 paraules de presentació del candidat, indicant per quin o quins perfils es presenta, exposant com es compleixen els requisits i justificant la motivació pel lloc de treball. Al marge del text, al final del document és IMPRESCINDIBLE incorporar la següent taula:
Disponibilitat d’incorporació: Indicar si immediata o amb quina data
Preferències quant a dedicació: h/dia
Preferències quant a teletreball: Dies/setmana
Expectatives salarials: Expressades quantitativament
  1. Text en castellà de 800 paraules sobre la visió del candidat de la gestió dels residus municipals a Espanya i els principals reptes.

Els candidats/es que no compleixin els requisits obligatoris i no enviïn els tres documents requerits no seran considerats.