ENT dona suport a l’edició del 2019 del fòrum #Wasteinprogress, que tindrà lloc a Girona els propers 6, 7 i 8 de març. El fòrum es basa en el coneixement i la innovació en l’àmbit de la gestió dels residus municipals, i enguany se centra en els models de Pagament per Generació.
Aquest 2019 el fòrum internacional de gestió de residus municipals arriba a la seva tercera edició.  L’edició se centra en els sistemes de Pagament per Generació i tecnologia per la millora de la recollida de residus municipals, terreny en el qual ENT en som experts. El fòrum vol seu un aparador per a presentar els casos d’èxit de models de recollida de ciutats d’arreu del món amb resultats de reciclatge superiors al 60%.
El fòrum, que es dirigeix principalment a personal tècnic de les administracions, càrrecs electes i professionals, comptarà amb la presència d’empreses especialitzades que poden acompanyar les administracions en el procés de millora de la gestió dels residus.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Informació i inscripcions[/link]ENT da apoyo a la edición de 2019 del foro #Wasteinprogress, que tendrá lugar en Girona los próximos 6, 7 y 8 de marzo. El foro se basa en el conocimiento y la innovación en el ámbito de la gestión de los residuos municipales, y este año se centra en los modelos de Pago por Generación.
Este 2019 el foro internacional de gestión de residuos municipales llega a su tercera edición. La edición se centra en los sistemas de Pago por Generación y tecnología para la mejora de la recogida de residuos municipales, terreno en el que ENT somos expertos. El foro quiere su un escaparate para presentar los casos de éxito de modelos de recogida de ciudades de todo el mundo con resultados de reciclaje superiores al 60%.
El foro, que se dirige principalmente a personal técnico de las administraciones, cargos electos y profesionales, contará con la presencia de empresas especializadas que pueden acompañar las administraciones en el proceso de mejora de la gestión de los residuos.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Información e inscripciones[/link]