Ja està disponible la nova pàgina web del projecte Smart Control of the Climate Resilience in European Coastal Cities (SCORE).

SCORE és un projecte d’investigació HORIZON 2020 en curs entre els anys 2021 i 2025. Aquest projecte es centra en una estratègia de co-creació, desenvolupada a través d’una xarxa de 10 ‘living labs’ de ciutats costaneres (CL), per millorar la resiliència climàtica de les ciutats costaneres a través de l’Enfocament basat en Ecosistemes (EBA) i tecnologies digitals sofisticades.

SCORE està format per 28 organitzacions sota la coordinació de l’Institute of Technology (ITSligo) d’Irlanda. ENT coordinarà el paquet de treball 7 “Avaluació socioeconòmica d’estratègies d’adaptació i recomanacions polítiques”, així com el Coastal City Living Lab (CL) de “Vilanova i la Geltrú – Província de Barcelona”, aquest últim amb el suport de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona.

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 101003534.