Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Disponible a Youtube el documental presentat per Quim Masferrer “Molta Merda”, en el qual s’entrevista a Ignasi Puig (ENT)
| Notícies| 20/10/2020

Ja està disponible a YouTube el documental “Molta Merda”, produït pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), presentat per Quim Masferrer i que pertany a la campanya de conscienciació “Recicla i guanyaràs”. Fins ara només estava disponible al 3alaCarta de Televisió de Catalunya.

En el documental s’entrevista a Ignasi Puig (ENT), que parla sobre sistemes de pagament per generació de residus. El documental sorgeix d’una campanya que el Consorci va dur a terme durant el període 2018-2019 i que va aconseguir el segon premi de Comunicació de la ISWA, l’Associació Internacional de Residus Sòlids 2019, els guardons més prestigiosos del sector a nivell mundial.

Al llarg de prop d’una hora, el popular presentador s’encarrega d’explicar la realitat del reciclatge a la comarca del Maresme i, per extensió, d’arreu de Catalunya. El documental està dividit en quatre capítols, que es poden visionar de manera independent o que, junts, dibuixen una completa realitat de la gestió de residus. Els quatre blocs temàtics se centren en desmuntar els tòpics relacionats amb el reciclatge, incidir en el cost econòmic de no reciclar, aprofundir en vies de futur per millorar els resultats en els índex de reciclatge i conèixer en profunditat la tasca que fa una planta de valorització de residus de fracció resta.

Més informació