ENT hem començat a treballar en dos plans de prevenció de residus:

  • Per una banda, estem començant a treballar amb l’Ajuntament del Prat de Llobregat en l’actualització del seu Pla Local de Prevenció de Residus.
  • Per altra banda, estem treballant amb el nou Pla de Prevenció de Residus de la Mancomunitat Urola Kosta (Gipuzkoa – Euskadi). El projecte inclou una avaluació de l’acompliment de l’anterior Pla de Prevenció (2013-2020), una diagnosi de la situació actual de la gestió dels residus i, finalment, la definició de les accions a implantar per part del nou pla.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]

ENT hemos empezado a trabajar en dos planes de prevención de residuos:

  • Por un lado, estamos empezando a trabajar con el Ajuntament del Prat de Llobregat en la actualización de su Plan Local de Prevención de Residuos.
  • Por otra parte, estamos trabajando en el nuevo Plan Local de Prevención de residuos de la Macomunidad Urola Kosta. El proyecto incluye una evaluación del cumplimiento del anterior plan de prevención (2013-2020), una diagnosis de la situación actual de la gestión de los residuos y, finalmente, la definición de las acciones a implantar para el nuevo plan.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]