Skip to main content
 

La recerca com a motor del nostre projecte i equip

 

Partners per projectes internacionals

 

Innovació ambiental al servei de la societat

ENT: Innovació ambiental al servei de la societat

Som una iniciativa socioeconòmica que es porta a terme a través de dues organitzacions: una consultoria i una fundació.

En ambdues hi treballem un equip de professionals multidisciplinars amb un alt grau formatiu i d’experiència que comparteixen la visió i missió global d’aquest projecte.

Portem a terme projectes principalment vinculats al desenvolupament i implementació de polítiques públiques, centrant-nos en l’àmbit de l’elaboració, l’anàlisi i la gestió de les mateixes. Treballem globalment i a totes les escales: local, estatal i regional.

La nostra aposta per la recerca i la innovació es plasma en la participació en projectes de R+D+i, la difusió dels resultats en publicacions de prestigi i la participació en congressos.

residus
economia i medi ambient
energia
i canvi climàtic
medi marí
ecologia
política

Projectes

Principals projectes realitzats en les nostres diferents àrees d’expertesa

Publicacions

Principals publicacions d’àmbit català, estatal o internacional realitzades per membres d’ENT

Recerca

Apostem per la innovació i la recerca com a part essencial de la nostra activitat

El nostre equip

ENT està formada per un equip multidisciplinar de professionals compromesos amb una societat més justa i respectuosa amb el medi

Principals clients

ENT compta amb una cartera molt àmplia de clients, que ha anat creixent durant la seva trajectòria de més de 20 anys d’experiència en el sector

PensamENTs

Sessions online per debatre i reflexionar sobre diferents temàtiques ambientals. Convidem a un expert/a que exposa la seva ponència i s’obra a les preguntes i el debat.

Opinions d’ENT

Aquí trobaràs tots els articles d’opinió dels diferents membres d’ENT. Han estat publicats al nostre butlletí electrònic mensual durant els darrerrs anys.

L’EnviamENT

És el nostre butlletí electrònic mensual. Disponible en català, castellà i anglès (trimestral), hi trobaràs les principals notícies i activitats d’ENT. Subscriu-te!

Impulsem