Skip to main content

El passat 1 de desembre va tenir lloc el seminari del projecte LIFE RethinkWaste a Can Ginestar a Sant Just Desvern. L’Ajuntament de Sant Just és soci del projecte europeu i fou l’encarregat d’organitzar les sessions de treball amb l’objectiu de compartir els resultats obtinguts fins ara en la implementació de diferents estratègies KAYT i PAYT als municipis participants.

Durant el matí es van presentar els resultats de Bassano del Grappa (Vèneto), Varese (Llombardia), Bitetto (Puglia) i Sant Just Desvern (Catalunya). A Catalunya el municipi de Sant Just Desvern és pioner en la implementació de KAYT (#coneixelquellences) però 3 municipis han començat ja les seves estratègies utilitzant les eines desenvolupades en el marc del projecte (i.e. Santa Eulàlia de Ronçana, Cardedeu i El Brull, que també van ser presents al seminari).

El seminari va comptar també amb la participació d’experts externs que van poder aprofundir en els models de PAYT i KAYT (coneguts a Catalunya com #PagamentPerGeneració i #GeneracióPerConeixement, respectivament), un d’ells fou Ignasi Puig (ENT).

AQUÍ pots consultar la seva presentació