S’inicia el procés de constitució del Living Lab de Vilanova i la Geltrú/Província de Barcelona en el marc del projecte Europeu SCORE

En el marc del projecte europeu H2020 SCORE (Smart control of the climate resilience of European coastal cities) es constituiran 10 Coastal Cities Living Labs (CCLLs) a Eslovènia, Espanya, Irlanda, Itàlia, Polònia, Portugal i Turquia. Els CCLLs es refereixen a laboratoris de co-disseny i co-creació, on es testejaran mesures d’adaptació al canvi climàtic basades en la natura. Un d’aquests CCLLs l’acollirà la ciutat de Vilanova i la Geltrú i comptarà amb la coordinació d’ENT amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de la Diputació de Barcelona.

Durant els propers tres anys, un grup d’actors locals i regionals on hi serà representada la ciutadania, les principals administracions públiques, el sector privat i institucions de recerca, treballaran per identificar les zones més afectades pels impactes del canvi climàtic, així com idear i co-dissenyar possibles mesures d’adaptació i testejar la seva implementació. Ara s’inicia el procés de selecció i invitació dels actors locals, convocats a una primera sessió de treball els propers 16, 17 i 18 de maig a Vilanova i la Geltrú.

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 101003534.