Sota el títol “Actions of cities and regions in the Mediterranean Sea area to fight sea pollution”, Patrizia Ziveri (ICTA-UAB) ha estat la protagonista de la sessió de PensamENTs celebrada el 21 de març de 2024.

En la sessió ofereix una anàlisi exhaustiva dels tipus més comuns de contaminants marins al mar Mediterrani i se centra en l’acumulació accelerada de deixalles i plàstics marins. Presenta les accions realitzades per les regions i ciutats mediterrànies de la UE per respondre a diversos contaminants, la contaminació de residus, les deixalles marines i la contaminació per plàstics del medi marí. A partir d’aquesta avaluació, presenta recomanacions polítiques.

Els PensamENTs són sessions online que organitza ENT per tal de debatre i reflexionar sobre temàtiques relacionades amb el medi ambient. ENT convida un expert a cada sessió, que exposa la seva ponència i seguidament, s’obra a les preguntes i el debat.

Les sessions de PensamENTs tenen la durada d’una hora i una freqüència mensual. Són obertes a tothom i són gratuïtes. Cal, però, inscriure’s per accedir a cada sessió.