El primer taller del projecte H2020 SCORE (Smart control of the climate resilience of European Coastal Cities) associat al Costal City Living Lab (CCLL) de ‘Vilanova i la Geltrú/Província de Barcelona’ tindrà lloc entre el 16 i el 18 de maig de la ciutat de Vilanova i la Geltrú.

Els CCLL són laboratoris orientats al disseny conjunt i a la creació conjunta on es validaran els enfocaments basats en els ecosistemes (EbA) per a l’adaptació al canvi climàtic. Durant els propers tres anys, en aquesta CCLL es desenvoluparan diversos tallers amb la participació activa dels agents locals i regionals que representen la ciutadania, l’administració pública, el sector privat i el món acadèmic.

El primer taller inclourà tres sessions de treball, on els actors locals i regionals començaran a debatre els principals impactes del canvi climàtic que afecten les àrees locals i regionals, així com les possibles solucions d’adaptació més adequades.

El CCLL de Vilanova i la Geltrú/Província de Barcelona està liderat per ENT amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona.

Enllaç al web del projecte: https://score-eu-project.eu/

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 101003534.