El proper dimarts 27 de novembre a la Fàbrica del Sol (Pg. Salvat Papasseit, 1, Barcelona), de 6 a 8 del vespre, Ignasi Puig (ENT) oferirà una xerrada gratuïta sobre els Sistemes de Dipòsit, Devolució i Retorn (SDDR). La xerrada forma part del cicle “Del riu a la llauna”, que gira entorn el cicle de vida d’una llauna de cervesa. En concret, la xerrada que té Ignasi Puig com a ponent es titula “Tot torna a començar”.
A partir del coneixement del cicle de l’alumini i el model actual de recollida i reciclatge, Ignasi Puig presentarà models d’alternatives sostenibles al model actual de distribució de les llaunes de cervesa i posarà a debat propostes d’implantació del sistema de dipòsit, devolució i retorn existents.
La xerrada l’organitza Espai Ambiental Cooperativa i s’emmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Inscripcions[/link]El próximo martes 27 de noviembre en la Fàbrica del Sol (Pg. Salvat Papasseit, 1, Barcelona), de 6 a 8 de la tarde, Ignasi Puig (ENT) ofrecerá una charla gratuita sobre los Sistemas de Depósito, Devolución y Retorno (SDDR) . La charla forma parte del ciclo “Del riu a la llauna”, que gira en torno al ciclo de vida de una lata de cerveza. En concreto, la charla que tiene Ignacio Puig como ponente se titula “Todo vuelve a empezar”.
A partir del conocimiento del ciclo del aluminio y el modelo actual de recogida y reciclaje, Ignasi Puig presentará modelos de alternativas sostenibles al modelo actual de distribución de las latas de cerveza y pondrá a debate propuestas de implantación del sistema de depósito, devolución y retorno existentes.
La charla la organiza Espai Ambiental Cooperativa y se enmarca dentro de la Semana Europea de la Prevención de Residuos.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Inscripciones[/link]