Lydia Chaparro (Fundació ENT) serà la ponent d’una xerrada que porta per títol “Consum responsable de peix” que organitza la CUP de Vilanova i la Geltrú i la cooperativa de consum La Vinagreta. La xerrada s’emmarca dins la campanya “Fem comerç de proximitat, fem economia local”.
La xerrada serà aquest dimecres 1 de juny al local social de l’entitat Can Pistraus (C/ Unió, 104-106) de Vilanova i la Geltrú, a les 19:00 de la tarda. Lydia Chaparro, experta en política pesquera i sostenibilitat, explicarà la situació de sobreexplotació d’algunes espècies, així com un seguit de recomanacions per al consum sostenible i de temporada.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]Lydia Chaparro (Fundació ENT) será la ponente de una charla que lleva por título “Consumo responsable de pescado” que organiza la CUP de Vilanova i la Geltrú y la cooperativa de consumo La Vinagreta. La charla se enmarca dentro de la campaña “Hagamos comercio de proximidad, hacemos economía local”.
La charla será este miércoles 1 de junio en el local social de la entidad Can Pistraus (C/ Unió, 104-106) de Vilanova i la Geltrú, a las 19:00 de la tarde. Lydia Chaparro, experta en política pesquera y sostenibilidad, explicará la situación de sobreexplotación de algunas especies, así como una serie de recomendaciones para el consumo sostenible y de temporada.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]