Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Workshop “Water supply and water stress– roles for Economic Instruments?” organitzat per l’IEEP i ENT
| Notícies| 16/03/2017

El proper 27 de març se celebrarà a Barcelona el Workshop “Water supply and water stress– roles for Economic Instruments?”, organitzat per l’IEEP i ENT.

Organitzat per el “nstitute for European Environmental Policy (IEEP) i ENT aquest workshop se celebra en el marc del projecte “Capacity building, programmatic development and communication in the field of environmental taxation and budgetary reform”, encarregat per la Comissió Europea. El workshop pretén analitzar els resultats d’una anàlisi prèvia sobre instruments econòmics aplicats en l’àmbit del medi ambient, en concret en la gestió de l’aigua a nivell europeu.

El workshop comptarà amb presentacions de diversos exemples interessants d’instruments econòmics de tota la UE, incloent el context de la seva introducció, aspectes interessants del seu disseny, la seva eficàcia (per exemple, els impactes ambientals i econòmics), i la participació de les parts interessades amb l’instrument. També inclourà sessions de preguntes i respostes i discussions de grup.

Alguns aspectes que es discutiran són: oportunitats i barreres per a l’ús d’instruments econòmics, mètodes de participació per a la societat civil, finestres d’oportunitat per a participar, i el disseny d’instruments per millorar la seva acceptabilitat. El workshop serà una interessant oportunitat per reunir-se i discutir amb les persones que treballen en temes similars en diversos països de la UE.

Els assistents seran representants d’administracions estatals i regionals i d’entitats socials i econòmiques principalment d’Espanya, Portugal, França, Malta i Xipre, convidats per invitació personal.

Programa
Més informació del projecte