Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Verònica Martínez exposarà els progressos del projecte DECISIVE al Congrés Mundial ISWA 2019 a Bilbao
| | Notícies| 04/09/2019

Verònica Martínez (Fundació ENT) assistirà al Congrés Mundial de la International Waste Association Association (ISWA). Verònica serà una de les ponents de la sessió “Bio-waste and bio-waste treatment technologies”, que tindrà lloc el 8 d’octubre a les 16:30h. i on presentarà l’eina de suport a la presa de decisions que està desenvolupant el projecte H2020 DECISIVE, en el qual participa la Fundació ENT: s’ha desenvolupat una eina de suport de decisions (DST) per avaluar l’acompliment de les estratègies de gestió de residus biològics en àrees específiques basades en aspectes ambientals, econòmics, socials i regulatoris. 

El Congrés Mundial de l’ISWA és una reunió global que inclou plens d’alt nivell, així com visites a llocs tècnics i un programa cultural i social on es reuneixen professionals de la gestió de residus, funcionaris governamentals, líders de la indústria, responsables polítics, científics i joves professionals per intercanviar opinions i opinions. avançar coneixements científics i tècnics per a una gestió sostenible de residus sòlids.

Des del seu començament, el Congrés Mundial de l’ISWA ha estat considerat com el principal esdeveniment de gestió de residus sòlids de la indústria. El congrés mundial de l’ISWA 2019 serà la 29a edició de l’esdeveniment i s’espera atraure més de 1.200 delegats d’arreu del món.

El congrés es basarà en un programa científic que es centrarà en la gestió sostenible de residus, l’economia circular i l’eficiència dels recursos, destacant les futures estratègies, noves tecnologies i intel·ligència, abocadors i tancaments d’abocaments, gestió de residus als països en desenvolupament, residus a l’energia, residus. reducció, prevenció, reutilització i reciclatge, canvi climàtic, salut, mineria urbana, el problema de la brossa marina i responsabilitat ambiental, entre d’altres.

Programa de l’ISWA 2019
Tota la info sobre l’esdeveniment