Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Trobada de coordinació del projecte NATURVATION a Györ (Hongria)
| Notícies| 26/02/2018

Ignasi Puig i Luís Campos Rodrigues (ENT) van participar a les reunions del grup coordinador del projecte NATURVATION i de preparació de les sessions URIP (Urban-Regional Innovation Partnerships) a desenvolupar l’any 2018. L’esdeveniment va tenir lloc a Györ (Hongria) els dies 19 i 20 de febrer.

En aquesta trobada es va discutir l’estat i el progrés dels diversos grups de treball del projecte. Igualment, es va fer una anàlisi de les sessions URIP realitzades l’any 2017 així com preparar les sessions del present any. ENT i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) estan responsables per l’organització d’aquestes trobades a Barcelona.

NATURVATION està format per un consorci de 14 institucions liderat per la Universitat de Durham. L’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona i ENT Environment and Management són els socis locals de Barcelona. Entre els seus objectius principals, NATURVATION pretén contribuir a la millora del coneixement sobre NBS en l’àmbit urbà, considerant aspectes com l’anàlisi d’aspectes innovadors, els reptes de sostenibilitat urbana i el paper de diversos agents institucionals i de la societat civil en aquest procés.

Web del projecte