Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Tercera sessió de la Taula per a l’aplicació de solucions basades en naturalesa i infraestructura verda a la regió urbana de Barcelona
| Notícies| 11/12/2017

El passat dimarts 5 de desembre va tenir lloc al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) la tercera sessió de la Taula per a l’aplicació de solucions basades en naturalesa i infraestructura verda a la regió urbana de Barcelona. La trobada la vam organitzar ENT Environment & Management i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), com a part del nostre paper dins el projecte H2020 Naturvation.

La trobada, que va comptar amb la presència més d’una vintena d’assistents, s’emmarca dins els projectes Naturvation (NATure-based Urban innoVATION) i ENABLE (Enabling Green And Blue Infrastructure Potential In Complex Social-Ecological Regions) dels programes Horizon 2020 i BiodivERsA de la Comissió Europea.

En la trobada es va fer una actualització de l’estat dels projectes Naturvation i Enable, una presentació sobre el Pla d’Impuls a la Infraestructura Verda per part de l’Ajuntament de Barcelona, i es va dinamitzar un taller al voltant de les línies d’actuació del mateix pla. Per últim, es va presentar un proposta de continguts de les pròximes sessions de la Taula.