Sergio Sastre (ENT) serà, el proper dijous 24 de maig, un dels ponents del curs d’Economia Circular. Eines i metodologies per a la implementació pràctica de l’economia circular al model productiu organitzat pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB).
La sessió que impartirà de Sergio Sastre es titula “Anàlisi de fluxes materials a Catalunya i Espanya i consideracions per avançar cap a una economia circular” i tindrà lloc a la sala d’actes de la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat (Av. Josep Tarradellas, 2-6, Barcelona).
Es tracta de l’última sessió d’un curs dirigit a titulats en ciències ambientals amb interès a especialitzar-se en aquest camp, professionals amb necessitat de conèixer les estratègies per avançar cap a l’economia circular: tècnics d’administracions, associacions empresarials, tècnics de promoció econòmica, patronals, clústers, etc.; i altres professionals interessats en el tema. Amb aquesta formació especialitzada de 24 hores lectives, organitzada des de l’Escola de Formació del COAMB, es volen mostrar diferents eines o estratègies que permeten avançar cap a l’EC, aplicades a diferents sectors i mitjançant experiències reals.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Informació sobre el curs i programa[/link]Sergio Sastre (ENT) será, el próximo jueves 24 de mayo, uno de los ponentes del curso de Economía Circular organizado por el Colegio de Ambientólogos de Cataluña (COAMB).
La sesión que impartirá de Sergio Sastre se titula “Análisis de flujos materiales en Cataluña y España y consideraciones para avanzar hacia una economía circular” y tendrá lugar en la sala de actos de la sede del Departamento de Territorio y Sostenibilidad (Av. Josep Tarradellas, 2-6, Barcelona).
Se trata de la última sesión de un curso dirigido a titulados en ciencias ambientales con interés en especializarse en este campo, profesionales con necesidad de conocer las estrategias para avanzar hacia la economía circular: técnicos de administraciones, asociaciones empresariales , técnicos de promoción económica, patronales, clusters, etc.; y otros profesionales interesados en el tema. Con esta formación especializada de 24 horas lectivas, organizada desde la Escuela de Formación del COAMB, se quieren mostrar diferentes herramientas o estrategias que permiten avanzar hacia la EC, aplicadas a diferentes sectores y mediante experiencias reales.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Información sobre el curso y programa[/link]