Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Sessió de Sergio Sastre (ENT) dins el curs d’Economia Circular del COAMB
| Notícies| 16/05/2018

Sergio Sastre (ENT) serà, el proper dijous 24 de maig, un dels ponents del curs d’Economia Circular. Eines i metodologies per a la implementació pràctica de l’economia circular al model productiu organitzat pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB).

La sessió que impartirà de Sergio Sastre es titula “Anàlisi de fluxes materials a Catalunya i Espanya i consideracions per avançar cap a una economia circular” i tindrà lloc a la sala d’actes de la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat (Av. Josep Tarradellas, 2-6, Barcelona).

Es tracta de l’última sessió d’un curs dirigit a titulats en ciències ambientals amb interès a especialitzar-se en aquest camp, professionals amb necessitat de conèixer les estratègies per avançar cap a l’economia circular: tècnics d’administracions, associacions empresarials, tècnics de promoció econòmica, patronals, clústers, etc.; i altres professionals interessats en el tema. Amb aquesta formació especialitzada de 24 hores lectives, organitzada des de l’Escola de Formació del COAMB, es volen mostrar diferents eines o estratègies que permeten avançar cap a l’EC, aplicades a diferents sectors i mitjançant experiències reals.

Informació sobre el curs i programa