Sergio Sastre (ENT) ha estat premiat per la seva recerca “Contabilidad regional de flujos materiales y presiones ambientales: el caso español” en els IV Premis Ciències Ambientals. Els trofeus, elaborats sota criteris d’ecodisseny, es van lliurar al Palau Macaya de Barcelona en un acte celebrat divendres 20 de novembre.
L’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) van lliurar divendres els quarts Premis Ciències Ambientals. L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer la iniciativa de les empreses en el sector del medi ambient, les actuacions dutes a terme per comunicar els reptes de la sostenibilitat a Catalunya, la trajectòria dels estudis de Ciències Ambientals, així com la recerca interdisciplinària. Els Premis Ciències Ambientals s’adrecen als estudiants de l’últim curs i titulats en Ciències Ambientals, investigadors, professionals, empreses i entitats de l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.
Els premiats a les quatre categories de la present edició han estat:

  • Iniciativa empresarial: 1r premi, De fruites i verdures imperfectes neixen segones oportunitats.
  • Comunicació ambiental: 1r premi, SSSplau; Accèssit, Quincalla.org.
  • Projecte o treball de fi d’estudis: 1r premi, De residu a recurs: Situació actual del subproducte i la fi de la condició de residu a Catalunya d’Anna Martínez.
  • Activitat de recerca: 1r premi, El Canvi Global a través dels ulls dels indígenes amazònics d’Álvaro Fernández-Llamazares; Accèssit, Contabilidad regional de flujos materiales y presiones ambientales: el caso español  de Sergio Sastre Sanz.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]Sergio Sastre (ENT) ha sido premiado por su investigación “Contabilidad Regional de Flujos materiales y presionas ambientales: el caso español” en los IV Premios Ciencias Ambientales. Los trofeos, elaborados bajo criterios de ecodiseño, se entregaron en el Palau Macaya de Barcelona en un acto celebrado el viernes 20 de noviembre.
La Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) y el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) entregaron el viernes los cuartos Premis Ciències Ambientals. El objetivo de estos galardones es reconocer la iniciativa de las empresas en el sector del medio ambiente, las actuaciones llevadas a cabo para comunicar los retos de la sostenibilidad en Cataluña, la trayectoria de los estudios de Ciencias Ambientales, así como la investigación interdisciplinaria. Los Premios Ciencias Ambientales dirigen a los estudiantes del último curso y titulados en Ciencias Ambientales, investigadores, profesionales, empresas y entidades del ámbito del medio ambiente y la sostenibilidad.
Los premiados en las cuatro categorías de la presente edición han sido:

  • Iniciativa empresarial: 1º premio, De fruites i verdures imperfectes neixen segones oportunitats.
  • Comunicación ambiental: 1º premio, SSSplau; Accésit, Quincalla.org.
  • Proyecto o trabajo de fin de estudios: 1º premio, De residu a recurs: Situació actual del subproducte i la fi de la condició de residu a Catalunya de Anna Martínez.
  • Actividad de investigación: 1º premio, El Canvi Global a través dels ulls dels indígenes amazònics de Álvaro Fernández-Llamazares; Accésit, Contabilidad regional de Flujos materiales y presionas ambientales: el caso español de Sergio Sastre Sanz.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]