El proper dimarts 21 de febrer tindrà lloc la Jornada del Pla de Residus de Navarra a la Sala Luneta de Baluarte a Pamplona, de 9:00 a 13:00 hores.
Sergio Sastre (ENT) hi presentarà la ponència titulada “Marc en Fiscalitat i propostes per a la propera Llei Foral de Residus”. La seva presentació i el conjunt de l’esdeveniment pretenen contribuir a aprofundir en alguns dels aspectes més rellevants del Pla de Residus de Navarra 2017-2027, com són la Llei Foral de Residus, els Sistemes de Dipòsit, Devolució i Retorn (SDDR) i la recollida selectiva de matèria orgànica.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Programa complet[/link]El próximo martes 21 de febrero tendrá lugar la Jornada del Plan de Residuos de Navarra en la Sala Luneta de Baluarte en Pamplona, de 9:00 a 13:00 horas.
Sergio Sastre (ENT) presentará la ponencia titulada “Marco en Fiscalidad y propuestas para la próxima Ley Foral de Residuos”. Su presentación y el conjunto del evento pretendre contribuir  a profundizar en algunos de los aspectos más relevantes del Plan de Residuos de Navarra 2017-2027, como son la Ley Foral de Residuos, los Sistemas de Depósito, Devolución y Retorno (SDDR) y la recogida selectiva de materia orgánica.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Programa completo[/link]