Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Sergio Sastre (ENT) serà un dels ponents del fòrum Municipios frente al cambio climático. Una visión desde la gestión sostenible
| Notícies| 15/05/2018

Ciudad Rodrigo (Salamanca) acollirà els propers 18 i 19 de maig el fòrum Municipios frente al cambio climático. Una visión desde la gestión sostenible, que forma part de la sèrie de fòrums que s’estan organitzant dins el projecte Cencyl + a les localitats de la Xarxa de Ciutats Cencyl amb l’objectiu de fer propostes per als municipis en concret i a nivell general.

Divendres, de 17h a 21h se celebrarà una jornada tècnica orientada al disseny de propostes pràctiques per a l’ajuntament del municipi i el dissabte serà una jornada oberta al públic en què s’impartiran xerrades sobre diferents temes relacionats amb el canvi climàtic. Les dues jornades es desenvoluparan a l’Edifici de la UNED (C/San Fernando). La temàtica principal que s’abordarà divendres seran els problemes del plàstic i la gestió de residus en els grans esdeveniments, amb l’objectiu que entitats i empreses coneguin accions beneficioses per a la ciutat i el medi ambient.

Per a això es comptarà amb diversos experts en la matèria, entre ells per exemple Ferran Matarrodona, representant de la major empresa d’Espanya de gots reutilitzables, Ecofestes; l’experta en comunicació i educació ambiental del Projecte Rimmel/Barcelona Activa, Bea Elguero; el consultor i investigador d’ENT, Sergio Sastre; i l’integrant del Departament de Cultura del Festival Rototom Sunspash José Luis Ybot.

Més informació