Ciudad Rodrigo (Salamanca) acollirà els propers 18 i 19 de maig el fòrum Municipios frente al cambio climático. Una visión desde la gestión sostenible, que forma part de la sèrie de fòrums que s’estan organitzant dins el projecte Cencyl + a les localitats de la Xarxa de Ciutats Cencyl amb l’objectiu de fer propostes per als municipis en concret i a nivell general.
Divendres, de 17h a 21h se celebrarà una jornada tècnica orientada al disseny de propostes pràctiques per a l’ajuntament del municipi i el dissabte serà una jornada oberta al públic en què s’impartiran xerrades sobre diferents temes relacionats amb el canvi climàtic. Les dues jornades es desenvoluparan a l’Edifici de la UNED (C/San Fernando). La temàtica principal que s’abordarà divendres seran els problemes del plàstic i la gestió de residus en els grans esdeveniments, amb l’objectiu que entitats i empreses coneguin accions beneficioses per a la ciutat i el medi ambient.
Per a això es comptarà amb diversos experts en la matèria, entre ells per exemple Ferran Matarrodona, representant de la major empresa d’Espanya de gots reutilitzables, Ecofestes; l’experta en comunicació i educació ambiental del Projecte Rimmel/Barcelona Activa, Bea Elguero; el consultor i investigador d’ENT, Sergio Sastre; i l’integrant del Departament de Cultura del Festival Rototom Sunspash José Luis Ybot.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació[/link]Ciudad Rodrigo (Salamanca) acogerá los próximos 18 y 19 de mayo el foro Municipios frente al cambio climático. Una visión desde la gestión sostenible, que forma parte de la serie de foros que se están organizando dentro del proyecto Cencyl+ en las localidades de la Red de Ciudades Cencyl con el objectivo de hacer propuestas para los municipios en concreto y a nivel general.
El viernes, de 17h a 21h se celebrará una jornada técnica orientada al diseño de propuestas prácticas para el ayuntamiento del municipio y el sábado será una jornada abierta al público en el que se impartirán charlas sobre distintos temas relacionados con el cambio climático. Ambas jornadas se desarrollarán en el Edificio de la UNED (C/ San Fernando). La temática principal que se abordará el viernes serán los problemas del plástico y la gestión de residuos en los grandes eventos, con el objetivo de que entidades y empresas conozcan acciones beneficiosas para la ciudad y el medio ambiente.
Para ello se contará con varios expertos en la materia, entre ellos por ejemplo Ferrán Matarrodona, representante de la mayor empresa de España de vasos reutilizables, Ecofestes (que se emplean en Sanfermines, o grandes festivales); la experta en comunicación y educación ambiental del Proyecto Rimmel/Barcelona Activa, Bea Elguero; el consultor e investigador de ENT, Sergio Sastre; y el integrante del Departamento de Cultura del Festival Rototom Sunspash José Luis Ybot.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más información[/link]