Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Sergio Sastre (ENT) serà un dels ponents del curs “Economia circular: Eines i metodologies per a la implementació pràctica de l’economia circular al model productiu”
| Notícies| 19/02/2019

Sergio Sastre (ENT) col·laborarà un any més com a ponent del curs titulat “Economia circular: Eines i metodologies per a la implementació pràctica de l’economia circular al model productiu”. El curs, organitzat pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), s’iniciarà el proper 6 de març i s’allargarà fins el 3 d’abril. Es tracta de sessions presencials i sessions online – webinar.

Sergio Sastre (ENT) impartirà la sessió 8 (3 abril) dins el bloc V “Perspectives de l’Economia Circular” i que porta per títol “Anàlisi de fluxes materials a Catalunya i Espanya i consideracions per avançar cap a una economia circular”.

L’economia circular (EC) ja és una realitat i es fa necessari disposar de professionals que donin resposta a la creixent necessitat per part de les empreses i les administracions d’implementar estratègies d’EC a la pràctica. Amb aquesta formació especialitzada i impartida amb un format semipresencial, organitzada des de l’Escola de Formació del COAMB, mostrarem diferents eines o estratègies que ens permeten avançar cap a l’EC, aplicades a diferents sectors i mitjançant experiències reals. Et formaràs en eines novedoses com la simbiosi industrial, la logística sostenible o la “Internet de les coses”, i altres com l’ecodisseny, l’anàlisi de cicle de vida, l’ecoetiquetatge, o la prevenció de residus, reutilització, reciclatge i upcycling. També hi haurà espai per a la reflexió i la construcció crítica d’aquest nou enfoc de l’economia.

Informació i inscripcions
Programa