Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Seminari al Congrès dels Diputats: Avenços en la implementació de la Política Pesquera Comú. A un pas d’acabar amb la sobrepesca?
| Notícies| 27/10/2017

El proper dimarts, dia 7 de novembre, de 12h a 14h, les organitzacions Ecologistes en Acció, Fundació ENT, Greenpeace, Oceana, Seo/BirdLide i WWF organitzem un seminari al Congrés dels Diputats titulat “Avenços en la implementació de la Política Pesquera Comú. A un pas d’acabar amb la sobrepesca?”.

Aquest seminari, que estarà moderat pel periodista Raúl Gutiérrez (Revista Mar) i comptarà entre d’altres amb la participació de la Dra. Carmen Fernández (Vicepresidenta del Comitè d’Assessorament de l’ICES-CIEM) i de Miren Garmendia (Directora d’OPEGUI), té per objectiu donar a conèixer els aspectes clau de la Política Pesquera Comunitària i la necessitat d’establir una gestió pesquera sostenible a llarg termini.

Es prega que les persones interessades confirmin la seva assistència mitjançant correu electrònic a lchaparro@ent.cat. Així mateix, es sol·licita a aquelles persones que provinguin de fora del Congrés dels Diputats facilitin les seves dades personals (nom i cognoms i DNI) per tal de poder garantir el seu accés a l’edifici.

Agenda