El proper dimarts, dia 7 de novembre, de 12h a 14h, les organitzacions Ecologistes en Acció, Fundació ENT, Greenpeace, Oceana, Seo/BirdLide i WWF organitzem un seminari al Congrés dels Diputats titulat “Avenços en la implementació de la Política Pesquera Comú. A un pas d’acabar amb la sobrepesca?”.
Aquest seminari, que estarà moderat pel periodista Raúl Gutiérrez (Revista Mar) i comptarà entre d’altres amb la participació de la Dra. Carmen Fernández (Vicepresidenta del Comitè d’Assessorament de l’ICES-CIEM) i de Miren Garmendia (Directora d’OPEGUI), té per objectiu donar a conèixer els aspectes clau de la Política Pesquera Comunitària i la necessitat d’establir una gestió pesquera sostenible a llarg termini.
Es prega que les persones interessades confirmin la seva assistència mitjançant correu electrònic a lchaparro@ent.cat. Així mateix, es sol·licita a aquelles persones que provinguin de fora del Congrés dels Diputats facilitin les seves dades personals (nom i cognoms i DNI) per tal de poder garantir el seu accés a l’edifici.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Agenda[/link]El próximo martes día 7 de noviembre, las organizaciones Ecologistas en Acción, Fundació ENT, Greenpeace, Oceana, Seo/BirdLide y WWF organizan un seminario en el Congreso de los Diputados titulado “Avances en la implementación de la Política Pesquera Común ¿A un paso de acabar con la sobrepesca?”
Este seminario, que estará moderado por el periodista Raúl Gutiérrez (Revista Mar) y contará entre otros con la participación de la Dra. Carmen Fernández (Vicepresidenta del Comité de Asesoramiento del ICES-CIEM) y de Miren Garmendia (Directora de OPEGUI), tiene por objetivo dar a conocer aspectos clave de la Política Pesquera Común y la necesidad de establecer una gestión pesquera sostenible a largo plazo.
Se ruega que las personas interesadas confirmen su asistencia mediante correo electrónico a lchaparro@ent.cat. Así mismo, se solicita a aquellas personas que provengan de fuera del Congreso de los Diputados que faciliten sus datos personales (nombre y apellidos y DNI) con el fin de poder garantizar su acceso al edificio.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Agenda[/link]