Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Seleccionat un article en el qual participen dos membres d’ENT per a la Conferència Internacional ORBIT “Circular Economy and Organic Waste Management”
| Notícies| 05/05/2016

Un article de dos membres d’ENT ha estat seleccionat per ser presentat a la Conferència Internacional ORBIT 2016 “Circular Economy and Organic Waste Management” del proper mes de maig.

Ignasi Puig i Luís Campos Rodrigues (ENT) són co-autors de l’article “Effect of Biowaste composition and biological treatment management on compost quality“, elaborat en el context del projecte “Modelització estadística de la incidència dels impropis de la FORM sobre la qualitat del compost”. Aquest projecte va ser encarregat per l’Agència Catalana de Residus i elaborat per ENT i l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB – UPC).

L’article ha estat seleccionat per a ser presentat a la Conferència Internacional ORBIT “Circular Economy and Organic Waste Management”, que tindrà lloc entre els dies 25 i 28 de maig a Creta (Grècia). La conferència està organitzada per la Universitat de Harokopio (Harokopio University) i l’Institut d’Educació Tecnològica de Creta (Technological Education Institute of Crete).

La presentació de l’article anirà a càrrec d’una de les seves autores, Marga López (ESAB-UPC).

Web de la Conferència
Programa de la Conferència