Santiago Gorostiza (fellow d’ENT) ha estat seleccionat per la Huntington Library de Califòrnia com a Trent R. Dames Civil Engineering History Fellow. Entre el 15 d’abril i 15 de juny del 2018, Gorostiza durà a terme recerca sobre el trencament de l’embassament de Vega de Tera (Zamora), el 9 de gener de 1959, que destruí la vila de Ribadelago i causà la mort de 144 dels seus habitants.
La biblioteca Huntington és una institució de recerca fundada a l’any 1919 i situada a San Marino, Califòrnia. Entre els seus fons s’hi troba una de les millors col·leccions d’història de la ciència i la tecnologia d’arreu del món.
[catala][castellano][english][fi_idiomes][/fi_idiomes]Santiago Gorostiza (fellow de ENT) ha sido seleccionado por la Huntington Library de California como Trent R. Dames Civil Engineering History Fellow. Entre el 15 de abril i 15 de junio de 2018, Gorostiza investigará sobre la rotura del embalse de Vega de Tera (Zamora), el 9 de enero de 1959, que destruyó el pueblo de Ribadelago y terminó con la vida de 144 de sus habitantes.
La biblioteca Huntington es una institución de investigación fundada el año 1919 y situada en San Marino, California. Entre sus fondos consta una de las mejores colecciones del mundo sobre historia de la ciencia y tecnología.
[catala][castellano][english][fi_idiomes][/fi_idiomes]Santiago Gorostiza (ENT fellow) has been selected by the Huntington Library fellowship programme as Trent R. Dames Civil Engineering History Fellow. Between April 15 and June 15 2018, Gorostiza will be working on the Vega de Tera dam failure in Zamora (Spain), which destroyed the town of Ribadelago and killed 144 of its inhabitants on January 9, 1959.
The Huntington Library is a research institution established in 1919 and located in San Marino, California. Its collections on the history of science and technology rank among the best in the world.
[catala][castellano][english][fi_idiomes][/fi_idiomes]