ENT, com a representant del Consorci DECISIVE, participarà a la 23a edició de l’exposició internacional de tecnologia sobre economia verda ECOMONDO, que tindrà lloc a Rimini (Itàlia) del 5 al 8 de novembre.
Durant el matí del 7 de novembre, Rosaria Chifari (ENT) serà a l’estand de la Comissió Europea/EASME per mostrar els objectius i les activitats en curs del projecte Horizon 2020 DECISIVE.
[catala][castellano][english][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Més informació sobre ECOMONDO[/link]ENT, como representante del Consorcio DECISIVE, participará en la 23ª edición de la exposición internacional de tecnología sobre economía verde ECOMONDO, que tendrá lugar en Rimini (Italia) del 5 al 8 de noviembre.
Durante la mañana del 7 de noviembre, Rosaria Chifari (ENT) será en el stand de la Comisión Europea / EASME para mostrar los objetivos y las actividades en curso del proyecto Horizon 2020 DECISIVE.
[catala][castellano][english][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Más información sobre ECOMONDO[/link]ENT, as representative of the Consortium DECISIVE will take part in the 23rd edition of the international technology expo on green economy ECOMONDO.
During the morning of the 7th of November Rosaria Chifari (ENT) will be at the European Commission/EASME stand to showcase the objectives and the ongoing activities of the Horizon 2020 DECISIVE project.
[catala][castellano][english][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]More info about ECOMONDO[/link]