Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Recta final pel nou número de la revista Ecología Política dedicat a l’art i l’ecologia política
| Notícies| 18/04/2019

A finals de juny sortirà a la llum un nou número de la revista Ecologia Política, que coeditem la Fundació ENT amb Icaria Editorial. El nombre (57) en aquesta ocasió estarà dedicat a la relació entre l’art i l’ecologia política.

En aquest número s’exploraran formes d’expressió artística en diferents contextos geogràfics i culturals. Amb aquest número es pretén bussejar en el món de l’art, analitzant aquest concepte des del punt de vista de l’ecologia política. D’aquesta manera, al llarg de diferents articles veurem com l’art actua com a eina de cohesió fomentant la mobilització social, com a catalitzador per a la transformació ecològica i com a instrument per crear noves narratives i plasmar nous imaginaris d’un planeta ecològicament més just.

Ja s’han rebut tots els articles que formaran part del nou número, entre els quals podem destacar l’article de ecocrítica i activisme a Europa de Serenella Lovino, l’anàlisi sobre el moviment Solar Punk de Samuel Holleran, la reflexió sobre sobirania tèxtil de Clara Mallart , o l’article sobre agrofonías i sobirania alimentària de Paula Andrea Tamayo.

A principis de juny publicarem ja l’índex amb tots articles que podreu trobar.

Web de la revista