El passat dissabte 30 de juny es va presentar a l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú una nova novel·la infantil titulada “La Gea, flor de la Posidònia”. Lola Rojas és l’autora i Glòria Fort la il·lustradora d’un llibre que gira entorn la vida marinera i tradicions de Vilanova i la Geltrú. 

La Fundació ENT hem col·laborat en la seva edició, en la qual hi han participat una cinquantena de persona mitjançant la plataforma Edita.cat. Edita.cat és una plataforma dedicada a la publicació de projectes editorials de forma senzilla i col·lectiva, posant en contacte els escriptors amb els seus futurs lectors, amb el recolzament de l’editorial El Cep i la Nansa.

“La Gea vol ser tan bona al rem com a la vela, somia ser una bona marinera i preservar la mar Mediterrània, i per això cal ser valenta i experta en el món de sota l’aigua, descobrir-ne els secrets i superar les pors.

Una història marinera plena d’anècdotes dels pescadors, refranys mariners, metàfores, humor, art, música, poesia, que ens avisa dels perills que corre la mar.
Un viatge acompanyats dels valors de l’amistat, la constància, l’optimisme, l’alegria, la cooperació, el respecte i la igualtat entre homes i dones.”

 

 

 

Compra el llibre