Aquest mes de novembre i el proper desembre, ENT hem programat al nostre local dues noves mENTjades (sessions obertes de debat) centrades en el life cycle costing de residus i l’efecte rebot, respectivament.
La primera sessió, titulada “Environmental life cycle costing of recycling activities of post-consumer plastic waste”, serà el proper dimecres 22 de novembre a les 12h. La convidada serà Giorgia Faraca, estudiant de doctorat Residual Resources Engineering (RRE) – DTU Environment a la Technical University of Denmark.
La darrera sessió de l’any està programada pel 19 de desembre a les 16h. El convidat serà l’exmembre d’ENT David Font, Marie Curie Research Fellow a l’Institute of Sustainable Resources de la University College London (UCL). La sessió duu per títol “The environmental rebound effect: New insights into the resource efficiency paradox”.
Us recordem que les sessions són obertes, però cal confirmar assistència (info@ent.cat) degut a la reduïda capacitat de la sala.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]Este mes de noviembre y el próximo diciembre, ENT hemos programado en nuestro local dos nuevas mENTjades (sesiones abiertas de debate) centradas en el life cycle costing de residuos y el efecto rebote, respectivamente.
La primera sesión, titulada “Environmental life cycle costing of recycling activities of post-consumer plastic waste”, será el próximo miércoles 22 de noviembre a las 12h. La invitada será Giorgia Faraca, estudiante de doctorado Residual Resources Engineering (RRE) – DTU Environment en la Technical University of Denmark.
La última sesión del año está programada para el 19 de diciembre a las 16h. El invitado será el ex miembro de ENT David Font, Marie Curie Research Fellow en el Institute of Sustainable Resources de la University College London (UCL). La sesión lleva por título “The environmental rebound effect: New insights into the resource efficiency paradox”.
Recordamos que las sesiones son abiertas, pero es necesario confirmar asistencia (info@ent.cat) debido a la reducida capacidad de la sala.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]