Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Propera mENTjada amb Míriam Planas sobre la gestió i la cultura de l’aigua
| | Notícies| 20/03/2017

El proper dimecres 5 d’abril (13:00h.) a la seu d’ENT (Vilanova i la Geltrú) tindrà lloc una nova mENTjada. En aquesta ocasió l’objecte del debat serà la gestió de l’aigua.

La convidada a aquesta mENTjada serà Míriam Planas, membre d’Enginyeria Sense Fronteres i portaveu de la Plataforma ”L’Aigua és Vida”. Les mENTjades són sessions obertes tot i que cal confirmar assistència (info@ent.cat) degut a la reduïda capacitat de la sala.

“L’Aigua és Vida”

Aigua és Vida és una plataforma formada per Organitzacions de la Societat Civil de procedència variada: associacions de veïns i veïnes, sindicats, entitats ecologistes, de solidaritat internacional, entre d’altres. Podeu veure les organitzacions adherides a la plataforma clicant aquí.

L’objectiu d’Aigua és Vida és aconseguir que la política d’aigua i la gestió del cicle integral de l’aigua a Catalunya sigui realitzat des del sector públic i comptin amb la participació i el control de la societat civil com a garantia de qualitat del servei i de qualitat democràtica. En aquest sentit, Aigua és Vida denúncia el paper dels sectors lucratius en la gestió de l’aigua i el sanejament que representen les corporacions privades, tant en la part alta del cicle de l’aigua com en baixa.

Tot i que Aigua és Vida actua bàsicament en territori català, dóna suport i es coordina amb altres moviments socials tant a nivell estatal com internacional.

Web de la plataforma “Aigua és vida”
Web d’Enginyeria Sense Fronteres