Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat

Aquí tens un recull dels projectes més rellevants realitzats per ENT en el camp de….

  • Dra. Irmak Ertör és investigadora postdoctoral especialista en ecologia política i economia ecològica de pesca i aqüicultura. Formà part del projecte europeu ENTITLE (Marie Curie) treballant a ENT, on va començar el seu projecte d’investigacio doctoral sobre ecologia política d’aqüicultura a Europa. Des de 2013 fins 2016 ha estat la responsable de la coordinació editorial de la revista Ecologia Política. Finalitzat el seu doctorat a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la UAB, va investigar sobre la justícia ambiental i els conflictes de les comunitats pesqueres en el marc del projecte europeu ERC (ENVJUSTICE).

  • Dra. Marien González Hidalgo és ambientòloga i investigadora especialitzada en estudis d’ecologia política amb perspectiva feminista i psico-social en contextos de conflictes ambientals. El 2018 va treballar en la coordinació editorial de la revista Ecologia Política. Actualment és investigadora post-doctoral al Departament de Desenvolupament Urbà i Rural a la Swedish University of Agricultural Sciences, on continua la seva investigació des de l’ecologia política feminista de conflictes forestals.

  • Dr. Santiago Gorostiza és investigador postdoctoral Maria de Maeztu a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la UAB. Realitzà una estada a ENT durant la seva recerca de doctorat, en el marc d’un projecte europeu Marie Curie sobre ecologia política. És doctor per la Universitat de Coïmbra (Portugal), amb una tesi sobre la història ambiental de la guerra civil espanyola i el primer franquisme.

  • Dr. Gabriel Weber és professor associat a ISM, Hamburg. Fou investigador postdoctoral Marie Curie a ENT, on realitzà una estada fent recerca en l’àmbit de l’ecologia política. Té un doctorat sobre Gestió ambiental i Comptabilitat, obtingut a TU Dresden (Alemanya). La seva recerca se centra en: mitigació i adaptació al canvi climàtic, instruments de política ambiental i gestió de residus, dins dels àmbits de l’economia ecològica i l’ecologia política.