Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Presentem el projecte de Bogotà al IV Simposi Iberoamericà en Enginyeria de Residus Sòlids
| Notícies| 11/11/2015

Ahir Marta Jofra, en representació de la Fundació ENT, va participar al IV Simposi Iberoamericà en Enginyeria de Residus Sòlids per exposar el resultat dels projectes de gestió de runes que la Fundació ha realitzat per a l’Alcaldia de Bogotà, en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya, l’empresa Gestora de Residus de la Construcció i l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès. Tres projectes que han comptat amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

El congrés, que ha tingut lloc a Cartago (Costa Rica), ha estat organitzat per Redisa (Red Iberoamericana de Gestión de Residuos Sólidos) i ha comptat amb l’assistència d’experts de dotze països que hi han presentat fins a 111 ponències.

Actualment la Fundació ENT treballem per un nou projecte amb l’objectiu d’elaborar una metodologia per tal que l’experiència de Bogotà en matèria de gestió de runes es pugui replicar en altres grans ciutats d’Amèrica Llatina. Al simposi s’ha presentat aquesta metodologia, que serà publicada i difosa properament.