Ahir Marta Jofra, en representació de la Fundació ENT, va participar al IV Simposi Iberoamericà en Enginyeria de Residus Sòlids per exposar el resultat dels projectes de gestió de runes que la Fundació ha realitzat per a l’Alcaldia de Bogotà, en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya, l’empresa Gestora de Residus de la Construcció i l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès. Tres projectes que han comptat amb el finançament de la Diputació de Barcelona.
El congrés, que ha tingut lloc a Cartago (Costa Rica), ha estat organitzat per Redisa (Red Iberoamericana de Gestión de Residuos Sólidos) i ha comptat amb l’assistència d’experts de dotze països que hi han presentat fins a 111 ponències.
Actualment la Fundació ENT treballem per un nou projecte amb l’objectiu d’elaborar una metodologia per tal que l’experiència de Bogotà en matèria de gestió de runes es pugui replicar en altres grans ciutats d’Amèrica Llatina. Al simposi s’ha presentat aquesta metodologia, que serà publicada i difosa properament.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]Ayer Marta Jofra, en representación de la Fundació ENT, participó en el IV Simposio Iberoamericano en Ingeniería de Residuos Sólidos para exponer el resultado de los proyectos de gestión de escombros que la Fundació ENT ha realizado para la Alcaldía de Bogotá, en colaboración con la Agencia de Residuos de Cataluña, la empresa Gestora de Residuos de la Construcción y el Ayuntamiento de Les Franqueses del Vallès. Tres proyectos que han contado con la financiación de la Diputació de Barcelona.
El congreso, que ha tenido lugar en Cartago (Costa Rica), ha sido organizado por REDISA (Red Iberoamericana de Gestión de Residuos Solidos) y ha contado con la asistencia de expertos de doce países que han presentado hasta 111 ponencias.
Actualmente la Fundació ENT trabajamos por un nuevo proyecto con el objetivo de elaborar una metodología para que la experiencia de Bogotá en materia de gestión de escombros se pueda replicar en otras grandes ciudades de América Latina. El simposio se ha presentado esta metodología, que será publicada y difundida próximamente.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]