Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Presentem a Bogotà la guia metodològica per a la gestió de runes en grans ciutats d’Amèrica Llatina
| Notícies| 26/02/2016

Ahir 25 de febrer Marta Jofra (Fundació ENT) i Martí Madorell (Agència de Residus de Catalunya) van presentar a Bogotà la guia “Metodologia para la gestión ambiental de residuos de la construcción (RCD) en ciudades de América Latina”.

La presentació de la guia metodològica per a la gestió ambiental de runes en grans ciutats d’Amèrica Llatina va tenir lloc a Bogotà davant de 80 persones, moltes d’elles responsables de residus i representants d’empreses constructores de diverses geografies del continent.

Aquesta guia va adreçada a gestors de residus de grans ciutats (de més d’un milió d’habitants), i proposa una metodologia per implantar, en 10 passos, un model de gestió de runes enfocat a la prevenció, al reciclatge i a la minimització de la disposició final d’aquests residus. La metodologia s’ha desenvolupat a partir de l’experiència duta a terme a Bogotà entre els anys 2012 i 2015, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona. El projecte ha estat coordinat per la Fundació ENT i hi han participat l’Agència de Residus, Gestora de Runes de la Construcció i l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.

Guia en pdf