Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Preparem el número 50 especial per celebrar els 25 anys de la revista Ecología Política
| Notícies| 16/11/2015

Aquest proper desembre sortirà al carrer el nou número 50 de la revista Ecología Política, que enguany celebra els seu 25è aniversari. El proper número de la revista compta amb col·laboracions rellevants i posa especial èmfasi en el canvi climàtic.

La revista Ecología Política, iniciativa de la Fundació ENT i Icaria editorial, compleix 25 anys de trajectòria ininterrompuda. Per celebrar-ho, a finals del proper desembre es publicarà el número 50 especial que es titularà “El pasado, presente y futuro de la Ecologia Politica. 25 años de Ecología Política” i que se centrarà principalment en aspectes relacionats amb el canvi climàtic. En aquest número hi destaquen col·laboracions rellevants com les de Giorgos Kallis, Stefania Barca, una entrevista a Victor Toledo feta per Sofia Avila, una entrevista a Medardo Avila realitzada per Joan Martínez Alier o l’article d’opinió de Gustavo Duch sobre Eduardo Galeano i la seva relació amb l’ecologia política.

Tan bon punt es publiqui el número 50 s’alliberaran els continguts del número 48 “Cartografía y conflictos” a la web de la revista i les xarxes socials. Aprofitant la celebració dels 25 anys, la revista Ecología Política renovarà la imatge de la seva pàgina web i endegarà una campanya per incrementar subscripcions tan a l’estat espanyol com a Amèrica Llatina.

Us mantindrem informats de totes les novetats i dates del proper número 50 que commemora els 25 anys de la publicació.

Tots els números disponibles de la revista
Subscriu-te a Ecología Política