Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Participem a l’Assemblea General del projecte DECISIVE a Hamburg
| Notícies| 25/10/2017

Els passats dies 17, 18 i 19 d’octubre, ENT va participar a l’Assemblea General del projecte DECISIVE que va tenir lloc a Hamburg.

El dia 17 es va dedicar a un taller obert a participants externs titulat “Closing the loop: Challenges for the future food waste valorisation”.

Els dies 18 i 19 es van dedicar a l’Assemblea General entre els socis del consorci per compartir els avenços i les principals conclusions dels resultats ja presentats. L’Assemblea també va servir per debatre sobre els propers passos cap a la consolidació de la Decision Support Tool i començar una caracterització preliminar dels dos llocs de demostració del projecte, Lió i Catalunya, on es desenvoluparan plantes pilot de tecnologies DECISIVE.

El projecte DECISIVE (DECentralIzed managment Scheme for Innovative Valorization of urban biowastE) és un projecte de recerca i innovació finançat per la Unió Europea en el programa Horizon 2020 en el que participa l’Agència de Residus de Catalunya juntament amb altres 12 socis europeus. El projecte pretén desenvolupar un sistema descentralitzat de gestió de bioresidus, produint localment energia i bioproductes per ser utilitzats en agricultura urbana o periurbana.

El projecte contribuirà al canvi d’un paradigma lineal, basat en la importació de béns i l’exportació de residus, cap a un paradigma circular, que promogui la producció, el consum i la gestió de residus de forma local.