Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Participem a la taula rodona ”Impacte socioeconòmic del malbaratament alimentari”
| Notícies| 19/01/2016

Aquest dijous 21 de gener Aina González (ENT) participarà a la taula rodona ”Impacte socioeconòmic del malbaratament alimentari” que organitza la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya. L’acte tindrà lloc de 19.00 a 20.30 hores a l’Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32).

L’acte serà presentat per Modest Guinjoan, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya i comptarà amb els següents que tractaran diversos aspectes de la problemàtica:

“Malbaratament al llarg de la cadena alimentària i el projecte _food saving_”. Lourdes Viladomiu, professora del departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

“L’impacte econòmic, algunes dades. Iniciatives públiques per reduir el malbaratament”. Paco Muñoz-Gutiérrez, tècnic de la oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona.

“La industria alimentària i la gestió del malbaratament: protocols i bones pràctiques”. David Esteller, responsable programa Food Waste AECOC (Asociación Española de Codificación Comercial).

“El malbaratament a la distribució: l’experiència de Caprabo”. Ana Belén González, cap de l’Àrea de Responsabilitat Social i Medi Ambient.

“L’àmbit social del malbaratament”. Eduard Arruga, president del Banc dels Aliments de Barcelona.

“El malbaratament des de l’àmbit del consum. Iniciatives per la seva reducció”. Montse Peiron, coordinadora de la revista Opcions

L’acte es podrà seguir per videoconferència les seus del Col·legi de Lleida, Girona i Tarragona.