Aquest dijous 21 de gener Aina González (ENT) participarà a la taula rodona ”Impacte socioeconòmic del malbaratament alimentari” que organitza la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya. L’acte tindrà lloc de 19.00 a 20.30 hores a l’Auditori del Col·legi d’Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32).
L’acte serà presentat per Modest Guinjoan, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya i comptarà amb els següents que tractaran diversos aspectes de la problemàtica:
“Malbaratament al llarg de la cadena alimentària i el projecte _food saving_”. Lourdes Viladomiu, professora del departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.
“L’impacte econòmic, algunes dades. Iniciatives públiques per reduir el malbaratament”. Paco Muñoz-Gutiérrez, tècnic de la oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona.
“La industria alimentària i la gestió del malbaratament: protocols i bones pràctiques”. David Esteller, responsable programa Food Waste AECOC (Asociación Española de Codificación Comercial).
“El malbaratament a la distribució: l’experiència de Caprabo”. Ana Belén González, cap de l’Àrea de Responsabilitat Social i Medi Ambient.
“L’àmbit social del malbaratament”. Eduard Arruga, president del Banc dels Aliments de Barcelona.
“El malbaratament des de l’àmbit del consum. Iniciatives per la seva reducció”. Montse Peiron, coordinadora de la revista Opcions
L’acte es podrà seguir per videoconferència les seus del Col·legi de Lleida, Girona i Tarragona.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]Este jueves 21 de enero Aina González (ENT) participará en la mesa redonda “Impacto socioeconómico del derroche alimentario” que organiza la Comisión de Economía Agroalimentaria del Colegio de Economistas de Cataluña. El acto tendrá lugar de 19.00 a 20.30 horas en el Auditorio del Colegio de Economistas de Cataluña (Plaza Gala Placidia, 32).
El acto será presentado por Modest Guinjoan, presidente de la Comisión de Economía Agroalimentaria del Colegio de Economistas de Cataluña y contará con los siguientes que tratarán diversos aspectos de la problemática:
“Despilfarro a lo largo de la cadena alimentaria y el proyecto _food saving_”. Lourdes Viladomiu, profesora del departamento de Economía Aplicada de la Universidad Autónoma de Barcelona.
“El impacto económico, algunos datos. Iniciativas públicas para reducir el despilfarro”. Paco Muñoz-Gutiérrez, técnico de la oficina de Medio Ambiente de la Universidad Autónoma de Barcelona.
“La industria alimentaria y la gestión del despilfarro: protocolos y buenas prácticas”. David Esteller, responsable programa Food Waste AECOC (Asociación Española de Codificación Comercial).
“El despilfarro en la distribución: la experiencia de Caprabo”. Ana Belén González, jefe del Área de Responsabilidad Social y Medio Ambiente.
“El ámbito social del despilfarro”. Eduard Arruga, presidente del Banco de Alimentos de Barcelona.
“El despilfarro desde el ámbito del consumo. Iniciativas para su reducción”. Montse Peiron, coordinadora de la revista Opcions.
El acto se podrá seguir por videoconferencia las sedes del Colegio de Lleida, Girona y Tarragona.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]