El proper divendres 20 de setembre, la Coordinadora d’Entitats pel Clima del Garraf organitza l’acte lúdic-reivindicatiu “GARRAF pel CLIMA”, com a acte de suport al moviment a nivell internacional, Fridays for Future, que promou la Vaga Mundial pel Clima pel proper 27 de setembre. L’acte tindrà lloc a partir de les 18:00h. a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú.
Des de la Fundació ENT hi participarem, conjuntament amb més de 20 entitats del teixit social del territori, oferint informació sobre les nostres activitats i assessorant sobre com podem actuar a nivell personal i col·lectiu per fer front a l’emergència climàtica. La nostra aportació donarà a conèixer el rol de l’Economia Social i Solidària com alternativa econòmica en el marc de la transició ecològica per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030. Posem en valor els serveis ambientals culturals com a estratègia de desenvolupament i de conservació del territori.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]El próximo viernes 20 de septiembre, la Coordinadora de Entidades por el Clima del Garraf organiza el acto lúdico-reivindicativo “Garraf pel Clima”, como acto de apoyo al movimiento a nivel internacional, Fridays for Future, que promueve la Huelga Mundial por clima para el próximo 27 de septiembre. El acto tendrá lugar a partir de las 18: 00h. en la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú.
Desde la Fundació ENT participaremos, conjuntamente con más de 20 entidades del tejido social del territorio, ofreciendo información sobre nuestras actividades y asesorando sobre cómo podemos actuar a nivel personal y colectivo para hacer frente a la emergencia climática. Nuestra aportación dará a conocer el rol de la Economía Social y Solidaria como alternativa económica en el marco de la transición ecológica para alcanzar los Objetivos de Desarrollo Sostenible 2030. Ponemos en valor los servicios ambientales culturales como estrategia de desarrollo y de conservación del territorio.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]