Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Participa al primer Fòrum i Festival per la Mar Mediterrània (#BlueEF)
| Notícies| 11/11/2016

El Blue Eco Fòrum se celebrarà el proper divendres 25 de novembre al Museu Marítim de Barcelona. Aquest esdeveniment únic, coorganitzat per diverses entitats -entre les quals la Fundació ENT, eco-union i el Centre Mediterrani EUCC- reunirà més de 30 ponents internacionals i més de 100 participants de tots els àmbits (sector públic i privat, centres de recerca, ONGs i societat civil) per discutir i donar a conèixer els principals reptes ambientals i socioeconòmics de la Mar Mediterrània, així com explorar noves solucions per aconseguir un desenvolupament més sostenible i inclusiu de la regió mediterrània.

El Blue Eco Fòrum, esdeveniment paral·lel oficial de la COP-22 de Marràqueix, comptarà amb debats d’alt nivell en sessió plenària, seguit per tallers paral·lels sobre governança marítima, pesca i deixalles marines.

El taller de pesca organitzat per la Fundació ENT, titulat La Mar de Reptes, serà moderat pel Director del Museu de la Pesca de Palamós i comptarà amb la presència del Director General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, així com representants de diferents entitats, entre les quals l’ICTA-UAB, nef, Oceana, MedReAct i la Plataform LIFE.

Posteriorment als tallers s’organitzaran activitats educatives i culturals per a tots els públics, i finalment es clausurarà el Blue Eco Fòrum amb l’estrena del documental Desierto Líquido, a càrrec dels seus directors i algun dels seus protagonistes.

* Per inscriure’s i consultar l’agenda més actualitzada visiteu la web del Blue Eco Fòrum. La participació és gratuïta, però és necessari registrar-se amb antelació. També podeu seguir-nos per les xarxes socials amb l’etiqueta #BlueEF

Agenda del Blue Eco Fòrum
Agenda del Blue Festival
Agenda del Taller de pesca