Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Nova trobada del projecte NATURVATION sobre resiliència i infraestructura verda a Barcelona
| Notícies| 30/05/2019

Nova trobada del projecte NATURVATION: Millorar la resiliència de Barcelona a través de la planificació de la infraestructura verda i les solucions basades en la natura. La trobada tindrà lloc el dimarts 4 de juny a Barcelona (9.15 – 13.30h), a la Sala Marie Curie, Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). L’entrada és pel carrer del Dr. Aiguader, 88 (entrada des del pati interior sense necessitat d’acreditació prèvia). 

ENT Environment and Management i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitzem la novena sessió de la  Taula per a l’aplicació de solucions basades en naturalesa (SbN) i infraestructura verda (IV) a la regió urbana de Barcelona.

La trobada se celebra en el marc dels projectes Naturvation (NATure-based Urban innoVATION) i ENABLE (Enabling Green And Blue Infrastructure Potential In Complex Social-Ecological Regions) dels programes Horizon 2020 i BiodivERsA de la Comissió Europea. Aquests projectes comparteixen com a objectiu principal estudiar la infraestructura verda com a solució basada en la naturalesa (Nature-based solution – NBS) per afrontar diversos reptes urbans, tant a escala metropolitana com municipal. En ambdós projectes, la metròpoli de Barcelona forma part dels casos d’estudi seleccionats.

Aquest esdeveniment es centra en la millora de la resiliència de Barcelona a través de la planificació de la infraestructura verda i les solucions basades en la natura, comptant amb la participació del departament de Resiliència Urbana de l’Ajuntament de Barcelona i d’altres organitzacions del sector.

Web del projecte