Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Nova trobada del projecte NATURVATION a Lund i Malmö (Suècia)
| Notícies| 23/07/2019

Luís Campos Rodrigues (ENT) participarà en la nova trobada del projecte NATURVATION, que inclourà les reunions de coordinació, assemblea general i de preparació de les sessions URIP (Urban-Regional Innovation Partnerships) a desenvolupar l’any 2019 i 2020. L’esdeveniment tindrà lloc a Lund i a Malmö entre els dies 25 i 27 de setembre de 2019.

En aquesta trobada s’incidirà, entre altres punts, en l’estat i el progrés dels diversos grups de treball, la preparació de l’ùltim any del projecte (2020) i la presentació de diferents eines desenvolupades i resultats obtinguts (p.e., Urban Nature Atlas, Naturvation Index, Business Exhibition, etc.).

El projecte NATURVATION està format per un consorci de 14 institucions liderat per la Universitat de Durham. L’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona i ENT Environment and Management són els socis locals de Barcelona. Entre els seus objectius principals, NATURVATION pretén contribuir a la millora del coneixement sobre NBS en l’àmbit urbà, considerant aspectes com l’anàlisi d’aspectes innovadors, els reptes de sostenibilitat urbana i el paper de diversos agents institucionals i de la societat civil en aquest procés.

Web del projecte NATURVATION