Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Nova publicació sobre el sistema eficient de recollida de residus impulsat pel projecte LIFE – EWAS
| Notícies| 18/04/2016

La revista Equipamiento y servicions Municipales, revista de urbanismo y medio ambiente publica en el seu número 175 (primer trimestre de 2016) publica un nou article sobre el projecte LIFE – EWAS del qual ENT n’és soci.

L’article, titulat Diseño de un sistema eficiente de recogida de residuos que reduce las emisiones de GEI. Proyecto LIFE EWAS, és obra de Marta Jofra (ENT) i José Antonio Cabo (Wellness Telecom). Aquesta publicació descriu les possibilitats de millorar la recollida de residus municipals mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), tant pel que fa a l’eficiència de la recollida com a la interacció amb els usuaris.

Descriu els objectius i continguts del projecte LIFE EWAS, que pretén demostrar el potencial d’aquestes tecnologies en dues ciutats (Sevilla i Chania -Creta-). Aquest projecte està liderat per l’empresa Wellness Telecom i ENT n’és soci. En particular, l’article descriu com els sensors d’ompliment de contenidors fan la recollida més eficient, i com a través d’una plataforma social es pot oferir informació en temps real als usuaris i gestors de residus, i interactuar amb el servei.

 

Llegeix la revista online (pàg. 54)