Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Nou número de la revista Ecología Política dedicat al turisme
| Notícies| 09/01/2017

Ja està disponible a la web el nou número de la revista Ecologia Política, que coeditem la Fundació ENT i Icaria Editorial. Es tracta del número 52 i està dedicat a l’ecología política del turisme, editat per Ivan Murray Mas i Macià Blázquez Salom, de la Universitat dels Illes Balears (UIB), i per Grettel Navas, l’Institut de Ciències i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Els subscriptors/es ja podeu accedir lliurement al contingut i, si és el cas, els propers dies rebreu a casa el vostre exemplar en paper. Si no esteu subscrits a la revista us animem a fer-ho > AQUÍ trobareu tota la informació. Sinó, tan sols podreu accedir gratuïtament a quatre articles del nou número.

Alliberat el número 50 dedicat al 25è aniversari d’Ecología Política

Coincidint amb la publicació d’un nou número (52) de la nostra revista, hem alliberat el número 50 de la publicació. El número 50 va ser publicat el desembre de 2015 i el vàrem dedicar als 25 anys del projecte. Així doncs, el número 50 ja està disponible per a tothom qui hi vulgui accedir i no tansols per a subscriptors/es.

Accés al número 50 alliberat
Accés al nou número 52