Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Nou logotip per al projecte H2020 DECISIVE
| Notícies| 26/01/2017

Han passat cinc mesos des de l’inici del projecte DECISIVE (DECentralIzed management Scheme for Innovative Valorization of urban biowastE) i és el moment de presentar el seu logotip dissenyat per ACR+. Una identitat visual auto-explicativa que descriu el concepte clau de DECISIVE: la valorització del residu orgànic generat a les zones urbanes en productes de valor per als camps agrícoles propers a les ciutats a través d’una combinació d’innovacions tecnològiques (digestió anaeròbica micro amb fermentació en estat sòlid i el motor Stirling) .

Pel que fa a l’esfera científica, s’ha avançat en la definició de les vies tecnològiques que seran provades al laboratori a gran escala. La Fundació ENT, en col·laboració amb altres institucions, va realitzar un anàlisi de la política inicial per identificar possibles barreres reguladores que podrien obstaculitzar la futura implementació de sistemes DECISIVE en àrees urbanes amb limitacions locals específiques.

Aquest projecte ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea en virtut de la subvenció núm. 689.229.