Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Nou article de Lydia Chaparro sobre política pesquera a The Parliament Magazine
| Notícies| 21/10/2015

Es publica l’article de Lydia Chaparro (ENT-MedReAct) al número 421 de la revista The Parliament Magazine, titulat “Making the Common Fisheries Policy a reality means ending overfishing”.

Dins d’una secció especial de The Parliament Magazine dedicada a la política pesquera i en la qual han participat membres destacats del Comitè de Pesca del Parlament Europeu, entre ells Alain Càdec, Linnea Engström, Gabriel Mato i Renata Briano, ENT ha escrit un article en el que posa de relleu el compromís vinculant de la política pesquera per a posar fi a la sobrepesca. Primer pas essencial per recuperar les poblacions de peixos a nivells sostenibles, aconseguir un medi marí saludable, pesqueries rendibles i comunitats costaneres viables.

L’article també destaca la importància dels plans plurianuals per a les pesqueries de la UE, especialment el Pla del Mar Bàltic actualment en discussió, ja que tenen el propòsit de minimitzar la presa de decisions basada en interessos a curt termini i maximitzar la probabilitat de una pesca sostenible, així com la necessitat d’establir possibilitats de pesca que no excedeixin les recomanacions científiques.

Accés a l’article
Revista completa