El proper dimecres 17 de maig celebrarem una nova mENTjada a la seu d’ENT (Vilanova i la Geltrú). En aquesta ocasió la convidada al debat serà Marta Pujadas.
Marta Pujadas és enginyera química, Doctora en Ciència i Tecnologia Ambiental i especialista en el cas de contaminació del pantà de Flix (Ribera d’Ebre). En aquest sentit, la xerrada-debat porta el títol de “La creació d’un passiu ambiental a Catalunya. Història de la planta química de Flix al riu Ebre (1897-2013)”.
Us recordem que les sessions són obertes, però cal confirmar assistència (info@ent.cat) degut a la reduïda capacitat de la sala.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Entrevista a Marta Pujadas a Nació Digital[/link]El próximo miércoles 17 de mayo celebraremos una nueva mENTjada en la sede de ENT (Vilanova i la Geltrú). En esta ocasión la invitada al debate será Marta Pujadas.
Marta Pujadas es ingeniera química, Doctora en Ciencia y Tecnología Ambiental y especialista en el caso de contaminación del pantano de Flix (Ribera d’Ebre, Tarragona). En este sentido, la charla-debate lleva el título de “La creación de un pasivo ambiental en Cataluña. Historia de la planta química de Flix en el Ebro (1897-2013)”.
Se recuerda que las sesiones son abiertas, pero es necesario confirmar asistencia (info@ent.cat) debido a la reducida capacidad de la sala.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Entrevista a Marta Pujadas en Nació Digital[/link]