Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Marta Jofra exposarà el projecte LIFE-EWAS a la dotzena edició de les jornades BIOMETA
| Notícies| 29/04/2016

La Universitat de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona organitzen de l’11 al 12 de maig la dotzena edició de les Jornades sobre Biometanització de RSU (BIOMETA 2016). Les jornades, que se celebraran a Barcelona, comptaran amb la participació de Marta Jofra (ENT), que exposarà l’experiència del projecte LIFE – EWAS. 

Marta Jofra serà una de les ponents de les jornades (18:25h. 11 de maig). Concretament, la seva ponència girarà entorn la gestió eficient de la recollida selectiva mitjançant eines TiC, i exposarà l’experiència del projecte LIFE – EWAS. Les jornades tindran lloc al Saló d’Actes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (Carrer 62, 16-18, edifici A, planta 7), a la Zona Franca, Barcelona.

La present edició farà especial èmfasi als tractaments dels efluents de les plantes de biometanització i a la millora i ús del biogàs, així com també a l’obtenció de productes diferents del compost o el biogàs dins del concepte d’economia circular. La resta de temàtiques que constitueixen el programa són les millores del propi procés de biometanització, tractament i impacte de les emissions, exemples de revamping, la recollida selectiva de matèria orgànica, co-digestió, processos per seleccionar la matèria orgànica, posttractaments del digestat incloent compostatge, tractament del biogàs o de les aigües residuals generaldas, etc. Temes de gestió i prevenció de residus també seran considerats, entre ells l’experiència del projecte LIFE – EWAS endegat per ENT.

Programa
Més informació