L’associació els Amics de la UAB organitza el debat “Què fem amb el Malbaratament Alimentari?” el proper 16 d’octubre a l’Ateneu Barcelonès (19:00h.).
L’acte contarà amb la presència de Maria Mestre, membre d’ENT i redactora de l’informe “Possibilitats normatives i fiscals per prevenir el malbaratament alimentari a Catalunya (2017)”, Raül Moreno, diputat del PSC al Parlament de Catalunya i ponent de la llei D’Aprofitament de l’excedent Alimentari a Catalunya i Francisco Muñoz, Tècnic de Medi Ambient (UAB) i vicepresident de la PAA (Plataforma Aprofitem als Aliments). La moderadora serà Núria Coll, periodista i directora de la revista “Ets el que et menges”.
Els convidats parlaran de les estratègies i els reptes per reduir el Malbaratament Alimentari tant a gran escala com en l’àmbit del consumidor. Per apuntar’s-hi es prega confirmar assistència al 935811490, al correu amics@uab.cat o a través d’AQUESTA pàgina web.

[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]La asociación Amics de la UAB organiza el debate “¿Qué hacemos con el Derroche Alimentario?” el próximo 16 de octubre en el Ateneu Barcelonès (19:00h.).
El acto contará con la presencia de María Mestre, miembro de ENT y redactora del informe “Posibilidades normativas y fiscales para prevenir el desperdicio alimentario en Cataluña (2017)”, Raúl Moreno, diputado del PSC en el Parlamento de Cataluña y ponente de la ley de Aprovechamiento del excedente Alimentario en Cataluña y Francisco Muñoz, Técnico de Medio Ambiente (UAB) y vicepresidente de la PAA (Plataforma Aprovechamos los Alimentos). La moderadora será Núria Coll, periodista y directora de la revista “Ets el que et menges”.
Los invitados hablarán de las estrategias y los retos para reducir el Derroche Alimentario tanto a gran escala como en el ámbito del consumidor. Para apuntar’s-se ruega confirmar asistencia al 935811490, al correo amics@uab.cat o a través de ESTA página web.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]