Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Madrid també celebrarà els 25 anys de la revista Ecología Política
| Notícies| 19/05/2016

El proper dijous 16 de juny (19: 00h.) serem a la llibreria Traficantes de Sueños de Madrid (C/ Duque de Alba, 13) per celebrar els 25 anys de la revista Ecología Política, que editem la Fundació ENT i Icaria editorial.

Comptarem amb les intervencions d’Irmak Ertör (grup editorial), Joan Martínez-Alier (fundador de la revista), Jose Manuel Naredo (consell assessor), Rosa Martínez (EQUO, candidata al congrés a Biscaia) i Yayo Herrero (Ecologistes en Acció), que ens explicaran la història, continguts i els objectius de la revista des de la seva formació en 1991 fins a l’actualitat. També debatiéremos sobre el paper de l’ecologia política a l’esfera de moviments socials i de les institucions públiques en l’actual escenari de crisi. A més volem saber la vostra opinió per millorar els propers números de la revista.

Esteu totes i tots convidades: col·laboradors, subscriptors, seguidors de la revista, així com totes les persones que vulguin conèixer la revista i compartir la celebració amb nosaltres. Comptarem amb exemplars dels darrers números de la revista 48 i 49 per a repartir-los gratuïtament (fins a esgotar existències) i el número 50 per vendre.

Us hi esperem!

25anysEP_Madrid