Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Lydia Chaparro participa al Consell Consultiu per a les Aigües Nord-occidentals a Escòcia
| Notícies| 05/07/2016

Lydia Chaparro (Fundació ENT) participa des d’avui fins dijous (5, 6 i 7 de juliol) al Consell Consultiu per a les Aigües Nord-occidentals (CC-ANOC o NWWAC en les seves sigles en anglès) que se celebra a Edimburg (Escòcia).

El CC-ANOC és un òrgan representatiu de les parts interessades (pescadors, representants del sector pesquer i de la societat civil) en l’àmbit de la gestió dels recursos pesquers. Produeix assessorament periòdic a iniciativa pròpia o a instàncies de la Comissió Europea i els Estats membres concernits en aquelles qüestions que competeixen a la gestió dels recursos pesquers en aigües comunitàries “offshore” de la ZEE d’Irlanda, Regne Unit i França (subdivisions CIEM Vb, VIa i VII).

Aquesta reunió serà de gran importància ja que alguns dels temes que es tractaran inclouen una presentació de les recomanacions científiques sobre els límits de pesca per 2017 per part del Consell Internacional per a l’Exploració del Mar (ICES / CIEM); una presentació de la Comissió Europea de la seva Comunicació sobre la possibilitats de pesca per 2017; així com reunions dels diferents grups de treball per elaborar l’assessorament del CC-ANOC pel que fa a la fixació dels límits de pesca.

Totes les actes i els temes a tractar en la reunió estan disponibles a la web del CC-ANOC: http://www.nwwac.org