Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Lydia Chaparro (Fundació ENT) participarà en un col·loqui en el CCCB en motiu de la presentació del documental Desierto Líquido
| Notícies| 12/01/2018

El CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) presentarà el proper 16 de gener a les 18.30h. el documental Desierto Líquido. Un documental de l’Alba Azaola i en Daniel Carrasco que posa en relació el consumisme, la sobrepesca i la immigració. Desierto Líquido és un documental guardonat amb diversos premis i que ha estat gravat a Espanya, Mauritània i Senegal. En aquest llargmetratge s’analitza alguns dels problemes del model pesquer actual i el cicle pervers que hi ha al voltant de la flota industrial, en especial el foment de la desigualtat i la pèrdua de la sobirania alimentaria en varis països africans com a conseqüència de la flota industrial europea.

L’accés a la projecció de Desierto líquido és gratuït i forma part d’Alimentum, un cicle de projeccions de documentals i debats que analitzen l’impacte sobre la nostra alimentació arran dels efectes del canvi climàtic, les repercussions de les polítiques econòmiques aplicades a la producció alimentaria i la producció d’aliments i el seu impacte ambiental.

La sessió es tancarà amb un col·loqui a càrrec de Alba Azaola i Daniel Carrasco (directors del documental), Lydia Chaparro (biòloga especialitzada en gestió i política pesquera), Lamine Bathily (membre del Sindicato de manteros de Barcelona) i Gustavo Duch (coordinador de Soberania Alimentaria).

Lloc: Auditori del CCCB

Data i hora: Dilluns 16 de gener a les 18.30h.

Més informació