Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Lydia Chaparro (Fundació ENT) nova membre del Consell de Pesca i Afers Marítims de Catalunya
| Notícies| 23/11/2015

Lydia Chaparro (Fundació ENT) entra a formar part del Consell de Pesca i Afers Marítims de Catalunya en una de les dues places reservades a les entitats ambientals. S’estrenarà a la propera reunió de la Comissió Sectorial d’Investigació i Sostenibilitat del Consell el proper 17 de desembre.

El Consell de Pesca i Afers Marítims de Catalunya és un òrgan de participació, assessorament i consulta en matèria de pesca i accions marítimes de la Generalitat de Catalunya. L’integren representants del departament competent en matèria de pesca, representants d’altres departaments de la Generalitat, agents vinculats al sector de la pesca, representants d’entitats marítimes i de pesca de lleure, així com entitats de recerca i conservacionistes.

Entre d’altres funcions, el Consell té la tasca d’informar sobre l’evolució dels recursos pesquers i de les condicions socioeconòmiques del sector pesquer; actuar com a òrgan de consulta i debat; així com impulsar l’establiment d’acords interprofessionals que potenciïn la coordinació i la col·laboració entre els diferents estaments del sector de la pesca.